Lite nyheter

Här kommer information om årsredovisningen m.m.

Årsredovisningen finns nu tillgänglig på expeditionen, hos vår internrevisor samt här på hemsidan under fliken Årsstämma. Om du vill ta del av årsredovisningen på expeditionen behöver du ringa eller mejla först. Det går även bra att få den skickad per mejl.

Några har hört av sig angående att dörröppnaren på nr 16 inte fungerar. Tyvärr drar detta ut på tiden då nya delar behöver köpas in och installationen kräver lite planering. Leverantören beräknar att installationen ska genomföras i v. 21-22.

Vi får regelbundet extra avgifter på grund av felsorterade sopor. Vi vet inte om det är våra egna medlemmar som felsorterar eller om det är utomstående som slänger sina sopor i våra moloker. Vi får antingen sätta lås på molokerna och hoppas att det hjälper, eller så kommer vi inte kunna ha kvar möjligheten att sopsortera. Detta kommer i så fall ytterligare öka kostnaderna för föreningen vilket ytterst hamnar på våra månadsavgifter. Det är viktigt att vi alla hjälps åt med att sortera och slänga våra sopor på rätt sätt. Är det så att någon av misstag slänger plast bland matavfallet så får ni höra av er till styrelsen så kan vi plocka upp det innan det är dags för sophämtning. Alla kan göra fel ibland, men då är det viktigt att försöka rätta till det också!

Till sist en påminnelse om att vi behöver nya personer till styrelsen. Intresse kan anmälas senast på årsstämman 13 maj då nya styrelseledamöter ska väljas in. För mer information om vad det innebär att vara med i styrelsen kan ni läsa under fliken Styrelsen. Det går också bra att kontakta oss i styrelsen och få information av oss.